Written question asked by Andrew Bennett (Labour) on Wednesday, 1 December 1999, in the House of Commons. It was due for an answer on Monday, 13 December 1999. It was answered by Baroness Smith of Malvern (Labour) on Monday, 13 December 1999 on behalf of the Department for Education and Employment.
Dept for Education and Employment
- Question
- To ask the Secretary of State for Education and Employment, what progress he is making with Tameside MBC in discussions on re-locating Cromwell School. - Inc figures.
- Answer
-
Mr. Bennett: To ask the Secretary of State for Education and Employment what progress he is making with Tameside MBC in discussions on re-locating Cromwell School. [101447] Jacqui Smith: Tameside local education authority has served a statutory notice, under section 339 of the Education Act 1996, to make prescribed alterations to Cromwell School, Thornley Lane South, Denton. Cromwell is a mixed day school for pupils with severe learning difficulties which is currently approved for 60 pupils aged 12-19. Tameside proposes to: re-locate the school onto a new site adjacent to Dukinfield Astley High School; increase the school's size to make provision for 70 pupils; reduce the school's age range to 11-16--students between 16 and 19 would attend Tameside College. If approved, the proposals would affect post-16 students from September 2000, pupils between 11 and 16 from September 2001. Officials from the Department will be meeting those from Tameside this week to discuss the proposals.
Secondary information
- Type
- Written question
- Reference
- 101447; 341 c83W
- Session
- 1999-00
- Subjects
- Pupils Location Tameside Cromwell School Stockport
- Contains statistics
- Yes
Librarians' tools
- Timestamp
- 2021-05-27 21:07:04 +0100
- URI
- http://data.parliament.uk/pimsdata/Hansard/PARLIAMENTARY_QUESTION_573246
- In Indexing
- http://indexing.parliament.uk/Content/Edit/1?uri=http://data.parliament.uk/pimsdata/Hansard/PARLIAMENTARY_QUESTION_573246
- In Solr
- https://search.parliament.uk/claw/solr/?id=http://data.parliament.uk/pimsdata/Hansard/PARLIAMENTARY_QUESTION_573246