Skip to main content

Written question asked by Baroness Finn (Conservative) on Tuesday, 27 January 2026, in the House of Lords. It was due for an answer on Tuesday, 10 February 2026. It was answered by Baroness Anderson of Stoke-on-Trent (Labour) on Tuesday, 3 February 2026 on behalf of the Cabinet Office.


Civil Servants: Media and Public Speaking

Question

To ask His Majesty's Government, further to the Written Answer by the Minister for the Cabinet Office on 21 November 2025 (HC91378), and with reference to paragraph 223 of the Cabinet Office Guide to Parliamentary Work and paragraph 1.6(d) of the Ministerial Code, and the MOD guidance "Contact with the media and communicating in public", why the Cabinet Office did not disclose to Parliament the updated guidance to Civil Servants on public speaking and speaking to the media, even though it is the ongoing policy of the Ministry of Defence to publish their equivalent guidance on gov.uk.

Answer

There are currently no plans to publish this guidance as the area remains subject to ongoing policy development.


Secondary information

Type
Written question
Reference
HL13976
Session
2024-26
Related items
Civil Servants: Media and Public Speaking
Friday, 21 November 2025
Written questions
House of Commons
Civil Servants: Media and Public Speaking
Thursday, 26 February 2026
Written questions
House of Commons
Civil Servants: Media and Public Speaking
Tuesday, 10 March 2026
Written questions
House of Lords
Civil Servants: Media and Public Speaking
Wednesday, 18 March 2026
Written questions
House of Commons
Subjects
Civil servants Media Public speaking
Link
View this Written question on www.parliament.uk